French touch

French touch
French touch
French touch
Heavy yet delicious breakfast was waiting for us after the long night in train. Bowl of fruit had turned into warm baguette and omelette.
...
Ripaus Ranskaa
Reilun viidensadan kilometrin ja 12h junamatkan päässä odotti ranskalaisvaikutteinen aamiainen. Kuukausien hedelmäsalaattikuurin jälkeen tuntui virkistävälle aloittaa aamu tuoreella patongilla ja munakkaalla.

5 comments:

 1. Hei, tosi kivaa että eksyin tänne sun blogiin :-) Opiskelin itse tuolla SOA+D:ssa, siis samassa koulussa katkarapufarmien keskellä tosin jotain 5-6 vuotta sitten :-) Niin hauskaa nähdä kuvia sieltä :-) Ootko mennyt jonkun suomalaisen koulun kautta tuonne? Ite opiskelin muotoilua Kyamkissa, noilla kouluilla ei ollut "vaihtarisopimusta" keskenään, mutta järkättiin se silloin ja oltiin ekat jotka tuonne meni vaihtoon meidän amk:sta :-)

  ReplyDelete
 2. Haa, mikä yhteensattuma! Opiskelin Lahden Muotoiluinstituutissa ja järkätiin vaihto itsenäisesti, mitä ilmeisimmin samalla tyylillä, kun tekin. Nykyään SOA+Dilla taitaa olla sopimus myös Taikin kanssa. Palasin takaisin tekemään jatkotutkintoa vuosi vaihto-opintojen päättymisen jälkeen. Katkarapuviljelmät ovat nykyään muisto vain, kaikki maisteriluennot pidetään keskustakampuksella :) Haha. Olispa hauskaa nähdä kuvia sun SOA+D-ajoilta!

  ReplyDelete
 3. Juuri tänään Taikin vaihto infossa istuneena, voin kertoa että Taikilla on sopimus SOA+D:n kanssa ja nyt pitäis vain pystyä valitsemaan minne lähden opinnäytetyötäni tekemään :)!

  ReplyDelete
 4. heh, oli sinne katkarapujen keskelle toisaalta aika tunnelmallista körötellä joka aamu vanhalla bussin rämällä hiekkakuoppaisia teitä pitkin nyt kun muistelee ;-)

  Ite tein tuolla juuri oman opinnäytetyön.

  Innostuin nyt yötä myöten katteleen omia vanhoja valokuvia sieltä, niin vähänkö tuli haikea olo! oli kyllä ihanaa aikaa, onnellinen olet, kun saat olla siellä :-) Onneksi voin nytten käyä täällä kattelemassa kuvia ja tunnelmoimassa :-)

  ReplyDelete
 5. Hujour: Ah, en kestä. Taikilla on salettiin pitkä ja herkullinen tarjotin vaihtomestoista! Mutta sä voisit tulla tänne, nyt heti. OK??? :)

  Minimellow: Totta. Keskustakampukselle kävellessä harvoin törmää käärmeisiin, apinoihin tai edes monitoriliskoihin :D Eikä kadutkaan ole tulvineet edes sadekauden aikana, kuin muutaman hassun kerran.
  Ps. mikäli olet Facebookissa käy tsekkaamassa SOA+Din fanisivua, jossa on tuhdisti hauskoja kuvia Bankhuntienista :)

  ReplyDelete