Small talk

Smalltalk
Small talk
Today it´s all about the thunder and lightning in Bangkok. It´s nine a clock and the temperature is hardly thirty degrees. Last cloudy morning I can remember was in Pulau Tioman and last heavy rain in Singapore. There will be more dusk mornings when the rainy season begins. How´s the weather today where ever you are?
...
Small talk
Heräsin ukkoseen ja salamointiin. Myrsky painaa lämpötilan melkein alle kolmeenkymmeneen asteeseen. Edellisen pilvisen aamun muistan Tiomanin saarelta ja rankkasateen Singaporesta. Aamuhämärää ja tuulisia päiviä on odotettavissa huomattavasti enemmän kunhan sadekausi pääsee käyntiin. Millainen sää siellä on tänään?

9 comments:

 1. It rained for a few days in Tokyo & finally it's sunny today :) I'm so happy to see the sun! I hope the weather over there gets better soon :)

  ReplyDelete
 2. Sounds nice. I bet here will be sunshine - maybe already in the afternoon :) But I really like the cloudy mornings too. Those remind me of Finland. Haha.

  ReplyDelete
 3. Eilen aamulla tuli lunta, tänään ei onneksi tullut ! Kohta jo toukokuu, tämä suomenilmasto<3 i like..
  Muuten ootko nyt missäpäin siellä?
  Eiks siel oo ollu kaikkia mielenilmauksia ja tuollaisia nyt hirveesti?

  ReplyDelete
 4. Anonymous: Näin äsken ihania iltakuvia Helsingistä, missä ysin aikaan oli vielä ihan valoisaa. Toukokuu on niin raikas :) Oon palannut Bangkokiin kotiin taas. Sotilaat ja mielenosoittajat ovat tällä hetkellä vain tietyillä alueilla. Kaupunki on niin valtava, että suurimmassa osassa on onnellisesti tietämätön koko tilanteesta.

  ReplyDelete
 5. Lämpömittarissa +4, aurinko paistaa pilviverhon raosta. Koleahko kevät on edelleen.

  ReplyDelete
 6. Tampereella pari astetta lämmintä, pilvistä ja hyvin tuulista. Lapaset sai kaivaa uudelleen esiin ja olla onnellinen Pispalassa talsiessaan että puki päälle nahkatakin, joka pitää tuulta.

  ReplyDelete
 7. oon pyöräillyt tänään 12km lumi-, vesi- sekä räntäsateessa. rakeita tuli vain hetken, sitäkin kivuliaammin tosin. jokistadi ei petä! miss youuu, shaz

  ReplyDelete
 8. hujour: tsiigattiin just sivutolkulla stadikuvia sun blogista ja fiilisteltiin salaa koleaa ilmaa. Bangkokissa on taas tänään +42. Ei näin :D

  Jenni: Hrr. Mulla on ollut yksi lapanen messissä myös täällä, linssinsuojuksena tosin. Haha. Terveisiä Pispalaan!

  shaz: <3! Kivaa kun oot täällä - ja vielä kivempi jos ite olis kohta siellä! (Huaa!)

  ReplyDelete
 9. Onpa siellä nättiä. Kurkin taas kuviasi aamuaurinkoiselta kuvaruudulta. Tänään on tänne luvattu lämpöä jo 15, katsotaan pitääkö paikkansa. Tarvittaisiin myös vähän sadetta, että vihreät pääsisivät kasvamaan.

  Terveisiä!

  ReplyDelete