Very merry

Very merry
Very merry
Very merry
Happy holidays everyone, and very merry xmas! I'm wishing for a little present next. Introduce yourself in a few words if you read this. Would be lovely to know something about you over there. xx Essi
...
Bangkoking toivottaa
Rentouttavaa ja iloista joulua kaikille! Lahjatoiveena haluaisin, että esittäytyisitte muutamalla sanalla. Olisi huippuhauskaa lukea jotain teistä! xx Essi

19 comments:

 1. 22 v. oululainen neiti-ihminen seuraa teidän elämää siellä lämmössä ja porhaltaa itse nilkkoja myöten lumessa. Hyvää joulua! :)

  ReplyDelete
 2. Wow, salamannopeaa toimintaa. Jouluiloa Ouluun!

  ReplyDelete
 3. Varmaan outoa viettää joulu siellä, onks tää eka joulu siellä? Mitä kaipaat muuten Suomesta?

  Oon 15 - vuotias tyttö etelä - suomesta ja haaveilen siitä, että pääsisin joskus sun tavoin jonnekkin ulkomaille opiskelmaan !

  ReplyDelete
 4. Ensinnäkin mukavaa joulua sinne lämpimään ihanan blogin pitäjälle! :) Kuinka kauan muuten siellä opiskelet?

  19-vuotias tyttö pk-seudulta olen. 2 kertaa Thaimaassa käynyt - Bangkok, Pattaya, Koh Samet, Phuket, Phi Phi, Koh Lanta, Samui, Koh Phangan ja Koh Tao nähty. Ens vuonna toivottavasti takas paratiisiin. <3 Ei toki muuttokaan joksikin aikaa kuulostais hullummalta! ;)

  ReplyDelete
 5. Olen 19-vuotias tyttö Turun seudulta. Löysin tän blogin jokin aika sitten, ja ihastuin tunnelmallisiin ja kauniisiin kuviin. Niitä on aina ihana tulla katsomaan ja fiilistelemään.

  Oonko ymmärtäny oikein, että opiskelet Thaimaassa? Saako kysyä, mitä opiskelet?=) Ja miten päädyit Thaimaaseen opiskelemaan?

  Hyvää joulua sinne, täällä on tullu lunta tänään oikein urakalla!

  ReplyDelete
 6. Hi I'm Lisen & I live in Sweden!

  I like that last photo with the scooter, haha!!
  Merry xmas!

  ReplyDelete
 7. 19-vuotias tyttö täällä seurailee aivan mahtavan ihania kuviasi aina innolla. Ja matkakuume senkun pahenee päivä päivältä ;) haaveena on päästä elämäni aikana matkustamaan mahdollisimman paljon ja erilaisissa paikoissa.

  Hyvää joulua sinne ja nauti kaikesta! :)

  ReplyDelete
 8. Olen 23-vuotias tyttö länsi-suomesta ja on ihana seurata elämää siellä lämpimässä, jonne itsekin ikävöin koko ajan :)
  Hyvää Joulua!

  ReplyDelete
 9. Lilli: Tänä jouluna oon kuudetta kertaa pois Suomesta, joista Thaimaassa taitaa olla kolmas kerta :) Viime joulun olin tosin kotona Helsingissä. Joulu on ehdottomasti suosikkijuhlani, joten sitä kaipaan kyllä, koska en vietä sitä täällä. Hyvää joulua!

  Jonna & nimetön: Opiskelen maisteritutkintoa designin ja arkkitehtuurin laitoksella Kuningas Mongkutin yliopistossa, pääaineenani on Communication Design. Opintoja on jäljellä vielä suurinpiirtein vuoden verran. Jatko-opintoihin päädyin tänne vaihto-opinto talven 2007-2008 jälkeen huumaantuneena Bangkokista. Jonnan kohdelistassa oli monta paikkaa, johon olisi ihanaa mennä käymään vielä kun niihin olisi ihanan lyhyt matka. Iloista joulua kummallekin!

  Lisen: Hei Lisen! Thanks for visiting. I´ll show you more of the funny decorations in the future. The city is full of unexpected characters right now :D

  Tuuliaa: Suurkiitokset ja iloisen joulun toivotukset!

  Janina: Jouluiloa lumen ja tuiskun keskelle, lupaan lämmittää kuvaposteilla joulun jälkeenkin :)

  ReplyDelete
 10. 31-vuotias äiti Järvenpäästä. Kauniit kuvasi löysin vähän aikaa sitten, nyt en enää muista, mitä kautta. Kuviesi kautta pääsen minäkin täältä ajatuksissani lämpimämpään. Kiitos sinulle siitä.

  Ja yhtenä päivänä huomasin yhteisen tuttumme eräissä kuvissa, Otson. Maailma on pieni.


  Hyvää Joulua Sinulle!

  ReplyDelete
 11. Erittäin aktiivisesti blogiasi ja elämäänne seuraava helsinkiläinen muotoilua ja arkkitehtuuria opiskeleva 30-vuotias nainen ja 29-vuotias mies :). Rakastuin blogiin ensi silmäyksellä! Pus, lämpimiä ajatuksia!

  ReplyDelete
 12. Olen ensimmäistä kertaa täällä, kiitos kommenttisi; oikein hyvää joulua myös sinulle!

  Maagiset lukuni: 39, 170, 60, 40 ja 70c.
  Juuri nyt istun sohvalla ruskeassa kylpytakissa tukka nutturalla ja liian isot villasukat jalassa. Olen hyväsydäminen ja uskollinen, mutta myös teräväkielinen ja turhamainen.

  ReplyDelete
 13. 30v veljesi Stadista joka lukee tätä päivittäin kaiken muun internetin seassa! Kuvat ovat aina vain parempia ja parempia ja meininki TOIMIIIIIIII!!!!!!!!!!! Pian nähdään!!

  ReplyDelete
 14. Moe. Minä olen Kohta 25 v tyttö Helsingistä, tällä hetkellä oon Kankaanpäässä äitin ja isin luona. Yritän valmistua teologisesta tdk:sta ja teen duunia jotta voin matkustaa. Väijyn taas nuita tammikuun tarjouksia ja jos tulee hyviä niin tulen varmaan maaliskuuksi Thaikkuihin. Minulla on kummityttö BKK:ssa ja menisin moikkaan sitä jos saan jonku henkiseks tueks :).Oon pariin otteeseen Thaimaassa kävässy aiemmin.

  Tykkään valokuvista ja auringosta ja teatterista ja kirjottamisesta. Sellanen mää oon.

  ReplyDelete
 15. Elohiiri: Kiitos samoin. Hauska yhteensattuma tosiaan :) Muutin Bangkokiin alunperin yhdessä Otson isosiskon kanssa.

  Hujour: Haa! Kuumia terveisiä ja rakkauden niskelenkkejä kummallekin xxx

  Liivia: Jään tavaamaan lukusarjaa, tervetuloa uudestaan :)

  Eero: 58 yötä!!? Wohaa!!! <3

  Mii: Hauskaa tavata ja hyvää lomaa Kankaanpäähän!

  ReplyDelete
 16. 26v internetstalkkaaja, joka pitää huolen siitä, että tämän blogin kaikki postaukset on aina luettuna, vaikka google readerissa olisi muuten tuhansia unreadeja. mahtavia kuvia!

  ReplyDelete
 17. Oon seurannut jo jonkun aikaa blogiasi ja pakko sanoa että AIVAN MAHTAVAA! :) ihania kuvia joiden mukana pääsee itsekin sinne lämpimään. Jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
 18. Matti: Miten viihdyttava esittely :) Stalkkaamisen iloa sinne, haha.
  Anonymous: Kiitos kiitos kii-tos! :D

  ReplyDelete
 19. mikon sisko saara joka palelee siuron pakkasissa ja kaipailee aasian lämpöjä ja värejä ja kasvoja

  ReplyDelete